• O nas

    O NAS

Začetki obrtne dejavnosti segajo v leto 1961, ko je takrat Andrej Mravlja odprl kamnoseško obratovalnico. Časi obrti v šestdesetih letih niso bili naklonjeni, vendar je kot samozaposlen z vztrajnostjo in ljubeznijo do poklica uspešno premagoval ovire na poti rasti.

Leta 1990 smo na temeljih družinske obrti ustanovili podjetje Mravlja marmorji & graniti – družbo z omejeno odgovornostjo. Danes  podjetje uspešno vodi druga generacija.

 

Le znanje, pretanjen  občutek za kamen, trdo in kakovostno delo ter posluh za potrebe naročnikov omogočajo tako dolgo kamnoseško tradicijo. Naši naročniki lahko potrdijo, da smo kos najzahtevnejšim nalogam.

 

Z znanjem, oblikovalskimi sposobnostmi in občutkom za materiale želimo strankam ponuditi presežek v kamnoseški storitvi. Dejstvo je, da so kamniti izdelki trajne narave, saj naj bi zadovoljevali potrebe vsaj ene generacije. Pri našem delu torej ne gre le zato, da izdelek prodamo, temveč tudi zato, da je naročnik z izdelkom zadovoljen in da se vrača.

To dosegamo in bomo dosegali z velikim poudarkom pri nabavi in kontroli vhodnih surovin ter na izvedbi detajlov pri izdelavi.

Call Now Button Scroll to Top