• Kuhinjski pulti iz kvarca

    KUHINJSKI PULTI IZ KVARCA

KUHINJSKI PULTI IZ KVARCA

Tistim,  ki dvomijo v uporabnost kuhinjskega pulta iz naravnega kamna ponujamo alternativno možnost -pult iz tehničnega kamna t.i. kvarca (compositestone). Endistone kuhinjski pulti so izdelani iz izbranih, kvalitetnih kvarčnih plošč različnih evropskih proizvajalce, kot sta Silestone in Stone Italiana.  Odlikujejo se po trajnosti in enostavnem vzdrževanju. Endistone pulti so antibakterijski in brez površinske obdelave ne vpijajo umazanije, vonja in maščob. V primerjavi s kamnitim pultom, izdelanim iz granita dajejo bolj topel občutek. Odporni so na vreznine in odrgnine. V nasprotju s pulti, ko so izdelani iz lesnega jedra, Endistone pulti ne vpijajo tekočin in ne nabrekajo.

Za razliko od kamnitega pulta izdelanega iz granita, Dekton-a ali Neolith-a, lahko odlagate posodo segreto le do max. 90 C.

Barvna in strukturna paleta je zelo pestra.

Vsi naši kamniti pulti izdelani iz kvarca se ponašajo s številnimi certifikati za varno proizvodnjo in uporabo. Med njimi je posebno pomemben ceftifikat NSF, ki dovoljuje uporabo površin z apripravo hrane.

  • ODPOREN NA VREZNINE IN ODRGNINE
  • NE VPIJA TEKOČIN IN NE NABREKA
  • ANTIBAKTERIJSKI
  • NA DOTIK TOPLEJŠI OBČUTEK
  • Kuhinjski pulti iz kvarca
  • Kuhinjski pulti iz kvarca
  • Kuhinjski pulti iz kvarca

KUHINJSKI PULTI

Kuhinjski pulti iz granita

Nudimo različne površinske obdelave pultov: polirano, ščetkano ter kombinacijo žgane in ščetkane. Kamnite pulte iz naravnega kamna že v delavnici primerno površinsko zaščitimo. Pult iz granita dobro prenaša topoloto, zato nanj brez strahu lahko odlagamo najbolj vročo posodo neposredno iz štedilnika ali pečice.

Kuhinjski pulti iz dektona in neolitha

Gre za revolucionarna proizvoda, ki sta nastala kot odgovor na zahtevne potrebe kupcev. Endistone pult, izdelan iz Dekton-a ali Neolith-a je vodoodporen, odporen na praske, odporen na visoke temperature, odporen na UV žarke in na zmrzal in zato primeren tudi za zunanjo uporabo.

Call Now Button Scroll to Top